Adres
Vragen staat vrij

Veelgestelde vragen

Spark your energy

Sportvasten FAQ

Heb je vragen over Sportvasten of andere zaken? Kijk dan eerst hieronder in onze FAQ sectie. Mocht je vraag er niet bij staan dan kun je uiteraard contact met ons opnemen.

Hoeveel lichaamsgewicht verlies ik na tien dagen Sportvasten by Fittergy?

Uit een groot wetenschappelijke onderzoek bij duizenden Sportvasters blijkt dat gemiddeld 5,8% van zijn of haar lichaamsgewicht verliest. Bij vrouwen is dat 2 - 4 kg en 3 - 6 kg bij mannen.

Verlies je tijdens de Sportvasten by Fittergy kuur ook spiermassa?

Tijdens Sportvasten by Fittergy verdwijnt er veel vocht en suikers uit de spieren – niet de spiereiwitten. Hierdoor nemen de spieren TIJDELIJK af in volume. Wanneer je weer mag eten, komt het spiervolume weer terug. Uit onderzoek van de VU Amsterdam op spierbiopten van Sportvasters, is zelfs een toename in spiervezeldoorsnede aangetoond, oftewel hypertrofie. Dat is het groter en sterker worden van spieren. De hypertrofie ontstaat bij het opvolgen van de voedings- en trainingsrichtlijnen van de Fittergy Coach.

Ik gebruik geneesmiddelen: mag ik dan Sportvasten?

Sportvasten by Fittergy is een pittig trainingsprogramma waarbij je fit moet zijn en zonder medische klachten. Veel mensen hebben ter preventie geneesmiddelen, bijvoorbeeld voor een te hoog cholesterol. In dit soort gevallen is Sportvasten vaak wel mogelijk echter bekijkt de Fittergy Coach in elk individueel geval of dit zo is. Een heel mooi alternatief op Sportvasten by Fittergy is Vegan Flex by Fittergy. In deze 10-daagse kuur maakt je lichaam ook een switch en deze kuur is door vrijwel iedereen, zonder voorbehoud te volgen.

Hoeveel moet je sporten tijdens Sportvasten by Fittergy en welke sporten kan ik doen?

Gedurende 10 dagen doe je een intensieve duurtraining van 20 - 30 minuten per dag. Je kan bijvoorbeeld gaan fietsen, crosstrainen, hardlopen of roeien. Jouw Fittergy Coach bepaalt voor jou de juiste intensiteit aan de hand van je trainingshartslag.

Ik twijfel over Sportvasten. Wat zijn de voordelen en is er een alternatief?

Sportvasten by Fittergy is een zwaar trainingsprogramma en daarvoor heb je een goede conditie nodig. In korte tijd levert het veel conditie- en gezondheidswinst op. Je switcht bij Sportvasten by Fittergy van suiker- naar vetverbranding. Gewichtsverlies kan na 10 dagen oplopen tot 4 kg bij vrouwen en 6 kg bij mannen. Met Vegan Flex by Fittergy is een ontgiftingskuur. Vrouwen verliezen tot 2 kilogram en mannen kunnen tot 4 kilogram afvallen. Veel energie en vitalitaleit is het resultaat. Met Vegan Flex by Fittergy ligt de focus meer op voeding en minder op sporten. Lichaamsbeweging is belangrijk voor een mooi resultaat. Voor een maximaal effect kun je Sportvasten en Vegan Flex by Fittergy achter elkaar doen.

Starten met Sportvasten

Start met Sportvasten!

Ben jij overtuigd van de resultaten van Sportvasten?
Begin nu en val in 10 dagen af, word fitter en energieker!

Coach worden
Fittergy Coach worden?
Download Booklet

Vul onderstaand formulier in en download onze booklet.

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid