Adres
Reviews

Reviews

Spark your energy

Reviews

Deelnemers bereiken in 10 dagen een strakker lichaam, lager vetpercentage, smallere buikomtrek en niet te vergeten meer energie en een betere conditie! Benieuwd wat Sportvasten voor jou kan doen? Anderen gingen je voor, lees hieronder wat zij ervan vonden.

Sportvasten Review

Journalist Mensje Melchior in Santé

Mijn lichaam lijkt tien jaar jonger. Alsof er een klein laagje vet is afgepeld en er een strakker en gespierder lijf onder vandaan is gekomen.

Sportvasten Review

Voormalig Fiets-redacteur Marcel Kruithof

Ik kan Sportvasten iedereen aanbevelen. Vorig jaar reed ik met moeite top-5. Dit seizoen sta ik bijna wekelijks op het podium. Ik heb niet één maar twee stappen gemaakt, terwijl ik niet fundamenteel anders ben gaan trainen.Ik rij soms een heuveltje op en dan denk ik: “wauw, dat kon ik vroeger niet.

Sportvasten Review

Roos Schlikker voor het Parool

Ik voel me alsof ik een winterjas heb uitgedaan. De mensen die dachten dat de kilo’s er in no time weer aan zouden zitten, moet ik teleurstellen. Ik weeg nog hetzelfde en ook de centimeters zijn er nog altijd af.

Sportvasten Review

Recreatieve fietser Ate Bruinsma

Ik voel me na het Sportvasten als herboren. Ik bruis van de nergie en heb veel meer rust in mijn kop. Suiker lust ik zelfs niet meer. Laatst kreeg ik een plak cake en ik vond het gewoonweg niet lekker.

Sportvasten Review

Personal trainer Carlos Lens

Sportvasten is dé trend op sport- en afvalgebied. Hierbij zorg je ervoor dat je stofwisseling de ‘switch’ maakt van suiker- naar vetverbranding. Binnen tien dagen zie en voel je al resultaat.

Sportvasten Review

Natural figure athlete Naomi Roeleveld

Iets dat zo goed werkt, wilde ik niet voor mezelf houden. nmiddels heb ik meer dan dertig mensen begeleid als Sportvasten coach. Iedereen die zich strikt aan het Sportvasten protocol heeft gehouden, heeft spectaculaire resultaten geboekt.

Sportvasten Review

Redactie JAN Magazine redactie

Je komt herboren, topfit en ultra-strak uit de strijd. Alle vier de deelnemende JAN-redacteuren voelden zich na dag 10 lekker, gezond, sterk en licht. We vielen twee tot vier kilo af, vooral rond heupen en buik. Maar wat misschien nog wel beter was; we zaten op een ander spoor. Hadden de smaak van het veelvuldig en intensief sporten te pakken en waren de smaak van suiker enigzins verloren.

Sportvasten Review

Trainer Robert Maaskant over voetballer Género Zeefuik

Género heeft een programma afgelegd met de naam ‘Sportvasten’. Het heeft geresulteerd in een combinatie van gewichtsverlies en een boost aan inhoud. Hij kan nu veel meer zuurstof opnemen en is mede daardoor veel fitter geworden. Het geeft hem een enorme motivatie. De kracht spat ervan af!

Sportvasten Review

Trainer Belkin-wielerploeg

Ik weet zeker dat dit over vijf jaar door iedereen wordt toegepast. Er zijn verschillende universiteiten die de methode van Verkaik hebben onderzocht en hebben bevestigd dat het werkt.

Sportvasten Review

Chef-reportage Alice Binnendijk in Flair

Wil je fitter worden, de voorjaarsmoeheid van je afschudden en wat kilootjes kwijt? Geef - nee, gun - jezelf tien dagen Sportvasten cadeau.

Sportvasten Review

Roxeanne Hazes via Twitter

Dag 6 Sportvasten: het resultaat is al te zien. Zeven dagen in de week sporten is het waard!

Sportvasten Review

Oud-Wielrenner Koen de Jong

Voor wielrenners is één Sportvastenkuur per jaar een uitstekende aanvulling op de training.

Sportvasten Review

Waterpolo international Robin Lindhout

Na de kuur voelde ik me echt superfit! Ik had veel meer energie in het water, een betere conditie en voelde me stukken sterker.

Enthousiast geworden?

Wil jij, net als de meer dan 50.000 mensen die je voor zijn gegaan, ook topresultaten behalen met sportvasten? Kies dan snel je coach of laat je door ons aan een coach koppelen.

Download Booklet

Vul onderstaand formulier in en download onze booklet.

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons

Cookie beleid